Preloader
e-mail info@lestibacultural.com

INGOVERNABLES

Sinopsis

Ingovernables és un recorregut pels diferents espais quotidians que conformen una de les problemàtiques més importants generades a partir de la crisi global de 2008.

Cía. A Tiro Hecho

La pròpia caiguda del mercat immobiliari va donar peu a una nova fase del capitalisme financer, centrat una vegada més enun dret bàsic de les persones: l’habitatge.

Però les normes han canviat. I amb això s’ha expandit un fenomen, que encara que ja existia, ara s’ha tornat més voraç i agressiu: la destrucció del territori.

I la transformació del mateix sobre la base del seu rendiment econòmic: turistificació, gentrificació, expulsió de veïns i veïnes de les seves cases i barris, i sacrifici de paratges naturals i rurals sota la piconadora del fals ídol: el progrés. És a dir, la rendibilitat.

El negoci.

Equipo

 

Repartiment Rafa Marí Peña, Manuel Climent i Canchal, Florian Gründel, Rafa Segura, Yarima Osuna, Carla Chillida y Margarida Mateos

Direcció Carla Chillida

Textos Pepe Ruiz y Rafa Segura

Producció musical Rafa Marí Peña (cançó Pepe Ruiz)

Ajudant de direcció Paula Romero Raga e Isabel Martí Piera

Escenografia i audiovisuals Anaïs Florín y D. Vanderh

Il·luminació Jrisa Lialia

Cartell Yeyei Gómez

Comunicació gràfica Elías Taño

Vestuari i merchandising La miliciana serigrafía

Registre audiovisual Nacho Carrascosa

Registre fotogràfic David Ruiz

Producció La Rambleta y Atirohecho

Agraïments Cía Arritmados, Gastón Parraga, El Rogle, Adriá Salavert, Luistru, Álex Grau, Layla Martínez, Diego Mir, Paco Collado Entre Barris, y Per l’horta.

Galería

Teaser

DOSSIER

VLC