Preloader
e-mail info@lestibacultural.com
Featured Image

Lola Domingo
Distribución y difusión

QUI

La cara visible de L’Estiba Cultural és Lola Domingo, relacionada amb el món audiovisual i les Arts Escèniques des de fa més de dues dècades.

En este món canviant va canviar de rumb i es va obrir pas en el món de la indústria. De la indústria a seques, no de la indústria cultural. Sector en el qual també es pot descobrir una certa dosi de creativitat.

Però el teatre tiren més que una maroma de vaixell, així que va decidir deixar-ho tot i córrer lliure darrere dels programadorxs culturals per a donar a conéixer les peces de teatre, dansa, circ i música que podeu veure en aquesta web.

QUÈ

L’Estiba Cultural (a partir d'ara L’Estiba L’Estiba com en els contractes) és una plataforma de distribució i difusió del treball de diferents creadores escèniques valencianes, marcades pel seu compromís social i polític.

L’Estiba la formen 8 companyies de teatre, circ i dansa. Genuïnes i talentoses. Amigues. Lleials i companyes

Per ordre alfabètic: A Tiro Hecho (teatre físic), Anna Albaladejo (projecte Obs-cenus), Begoña Tena (teatre), Codo con codo (música-teatre), Fil d’arena (dansa-teatre), La Família Política (teatre), La Lola Boreal (dansa-teatre) i Patrícia Pardo (circ-teatre)..

Creadores escèniques valencianes
Compromís social i polític

Generar valor des de la cultura
Creació de nous públics

PER QUÈ

L’Estiba naix de la la necessitat d'una distribució diferent a la del mercat actual

Pretenem convertir-nos en alguna cosa més que una distribuïdora, volem arribar a ser un agent facilitador per a festivals i diferents teatres públics i privats..

Fer arribar a un públic divers obres amb un marcat compromís social alhora que popularsObres de companyies valencianes que tenen una veu artística pròpia perquè les creadores formen part de les companyies.

Distribució i difusió d'Arts Escèniques

Teatre, dansa, circ i música

#CulturaSegura

VLC