L’Estiba Cultural és una plataforma de distribució i difusió del treball de diferents creadores escèniques valencianes, marcades pel seu compromís polític.

L’Estiba és un agent facilitador per a festivals i diferents teatres públics i independents, per fer arribar a un públic divers –existent arreu-, obres amb un marcat compromís social alhora que populars, de companyies valencianes que tenen una veu artística pròpia perquè les creadores formen part de les companyies.

L’Estiba distribueix creacions de les companyies Fil d’Arena (dansa-teatre), La Família Política (teatre), A Tiro Hecho (teatre físic) i Patrícia Pardo (circ-teatre). Companyies que basen el seu treball escènic en les creadores: Isabel Abril, Irene Ballester, Carla Chillida, Clara Crespo, Patrícia Pardo, Roseta Plasencia, Guadalupe Sáez. 

 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s